Besøg på børnecancerafdelingen

FundRacers var i dag på besøg på børnecancerafdelingen på Rigshospitalet. Det sker som led i FundRacers samarbejde med Børnecancerfonden, hvor vi forsøger at indsamle så mange penge som muligt, og samtidig bidrage til at børnene har lidt flere lyspunkter i den hårde kamp de kæmper.

Først og fremmest skal vi takke for den fantastiske opbakning, vi har fået fra nær og fjern. Især stor tak til de virksomheder, som har bidraget til dagens arrangement:

Build A Bear – Bamser og tasker – www.buildabear.dk
TELMORE – Smartphones – www.telmore.dk
TDC – Tablets – www.tdc.dk
Nemlig.com – Mad, slik og hygge – www.nemlig.com
Frellsen – Lækre flødeboller – www.frellsen.dk
Arla Foods – Kakao i store mængder – www.arla.dk
og mange flere, som ønsker at være anonyme.

Et kæmpe TAK til alle sponsorerne! Uden dem havde arrangementet ikke været så stor en succes!

Vores motivation:

Udover at vi håber på, at kunne bidrage med en ordentlig pose penge til Børnecancerfonden, blev vi meget hurtigt opmærksomme på, hvor meget vi også kunne bidrage med som mennesker. Det har derfor været vigtigt for os, at finde en måde, hvor vi direkte kunne glæde de børn og unge, som kæmper med den forfærdelige sygdom.

Samtidig gav dagens arrangement os mulighed for at finde motivation og inspiration hos de mega seje unger, som kæmper denne kamp.

De her unger har en livsenergi og en udstråling som mange voksne kunne lære af. Deres umiddelbare tilgang til alt, er en fornøjelse at se på.

Vores oplevelse

Det skal ikke være en hemmelighed, at flere af os var lidt nervøse, inden vi tog ind på afdelingen. Det var jo meget syge børn, og vi var i tvivl om, hvordan vi skulle håndtere det. Men ungerne tog så godt imod os, at vi hurtigt følte os godt tilpas i deres selskab. Det er jo børn ligesom alle andre, og man smeltede hurtigt, når man fik et kram eller så glæden i deres øjne, da de så det enorme læs med legetøj og al den slik vi havde med.

Der blev hygget og grinet, og alle så ud til at nyde det lille afbræk fra hverdagens trummerum!

Der var højt humør fra start af, og efterhånden som vi fik delt gaverne ud, begyndte ungerne at stråle. Takket være vores sponsorer var der noget til alle, uanset alder.

Efterfølgende fik vi lov til at gå rundt på stuerne og lege julemænd. Så de børn der var for syge til at deltage i bankospillet, fik gaver og leveret en tallerken med slik, kager og boller.

Dagen i dag, har bekræftet os i hvorfor vi gør det her. Vi kan virkelig gøre en forskel, både økonomisk og menneskeligt!
Vi håber selvfølgelig at vi kan få endnu flere til at støtte op om projektet!

DU kan bidrage ved at:

1. Like vores Facebookside (Flere likes = flere penge i donationer): www.facebook.com/FundRacersDK
2. Lav en donation, ingen bidrag er for små eller ubetydelige. Alt gør en forskel: http://www.fundracers.dk/donationsponsor/

Alle bidrag går ubeskåret til Børnecancerfonden

Tak fordi du vil støtte os!

Respekt fra FundRacers teamet

Mail: jb@fundracers.dk