Om Børnecancerfonden

I Danmark bliver ca. 200 børn om året ramt af kræft. Og det er ikke kun barnet, som bliver ramt. Det har også store konsekvenser for forældre, søskende, familie og venner. Børnecancerfonden arbejder året rundt for at forbedre forskning, behandling, vilkår og omsorg for børn med kræft og deres familier. Ofte strækker et behandlingsforløb sig i op til 2,5 år og det har store konsekvenser for familien, hverdagen og barnets sociale relationer.

Hvert enkelt barn er tilknyttet en af de fire børnekræftafdelinger i hhv. Aalborg, Skejby, Odense Universitetshospital og Rigshospitalet. De fire afdelinger arbejder tæt sammen for at sikre det mest optimale behandlingsforløb for børnene og for familien, som står overfor at skulle navigere i en helt forandret hverdag.

I dag bliver fire ud af fem børn helbredt for kræft. Det skyldes i høj grad forskningen, som Børnecancerfonden er med til at finansiere. Men der er lang vej endnu. Der er stadig børn, der mister livet som følge af en kræftsygdom. Ofte skyldes det komplikationer til behandlingen. Derfor er der brug for at behandlingen bliver endnu bedre og skræddersyet det enkelte barn, så de kan få et godt liv uden bivirkninger og gener på længere sigt. Det kræver, at der fortsat investeres i forskningen.

96,3% af de indsamlede midler går videre til dem som rent faktisk har brug for dem. Det betyder også, at selv små bidrag gør en kæmpe forskel.

FundRacers er stolte af, at kunne bidrage til denne fantastiske fond og deres arbejde. Vi håber at kunne bidrage med en masse, både økonomisk men også menneskeligt.

 

Læs mere om Børnecancerfondens fantastiske arbejde her