Hvad er FundRacers, og hvorfor gør vi det?

Du har måske set vores logo et sted, eller hørt om os, eller set os til et race et sted i Danmark. Men du er ikke helt sikker på hvad FundRacers er, og hvorfor vi er her der og alle vegne. Det er i hvert fald et spørgsmål vi får igen og igen.

Hvad er FundRacers?

FundRacers er et projekt, som helt enkelt består af 4 fantastiske (og beskedne) gutter, der samler penge ind til Børnecancerfonden.

Nordic Race for FundRacers 2015 #NORDICFUNDRACER #FundRacersDK #FundRacers #NordicRace #hoegholmphoto #AllanHoegholm, 20150823 -  (Allan Høgholm Photography, www.hoegholm.dk)

Alt hvad FundRacers indsamler, går 100% ubeskåret og direkte til Børnecancerfonden. Det er altså ikke fordi at FundRacers selv skal tjene noget, eller have noget ud af dette projekt. Vi gør det for at samle så mange penge som muligt ind til Børnecancerfonden.

Den bedste sammenligning vi kan lave, er at forklare at vi er ligesom Team Rynkeby. Men i stedet for at cykle til Paris, løber vi en lang række OCR races, for at skabe opmærksomhed omkring projektet. Og opmærksomhed er nemlig nøglen: Jo mere opmærksomhed og ”Likes” vi får på Facebook, desto flere penge kan vi indsamle til det gode formål.

Vores platform er OCR løb, men vi ønsker ikke at begrænse os til dette. Så FundRacers har gang i en bred vifte af aktiviteter, som alle har til formål at indsamle penge til Børnecancerfonden. Det kan være donationer fra virksomheder/private, salg af merchandise eller afholdelse af konkurrencer/events. Kort sagt, alt det kan indsamle penge.

Hvorfor gør vi det?

Vi 4 drenge, har hver især forskellige bevæggrunde for at involvere os i FundRacers. Nogle af os har været personligt berørt af denne forfærdelige sygdom, andre har et brændende ønske om at gøre en forskel osv.

Fælles for alle 4 ildsjæle, er at det er en brændende passion for os, at udrette noget stort og netop gøre en forskel. Kan vi bidrage til at hverdagen bliver en smule nemmere for de berørte familier og børn, er det det hele værd for os.

Det kommer rigtigt godt til udtryk ved, at vi ikke ”bare” ønsker at aflevere en pose penge til de fantastiske mennekser hos Børnecancerfonden. Vi vil også gerne gøre en forskel direkte for børnene/familierne. Derfor har vi fx et ”event” på Børnecancerafdelingen d. 1. december 2015, hvor vi skal spille banko. Samtidig kommer vi med boller og kakao og hygger med børnene, mens vi selvfølgelig deler julegaver ud til dem alle sammen. (Sidste år, delte vi gaver ud for ca 100.000 kr.)

At se et lille barn stråle som solen, fordi han/hun lige har fået en ny bamse, og glemme den svære situation bare i et kort øjeblik. Det er DERFOR vi gør det!

Hvorfor Børnecancerfonden?

Vi var i dialog med flere foreninger/fonde osv. Under opstarten af FundRacers. Men det blev hurtigt klart, at det var hos Børnecancerfonden vi kunne gøre størst forskel. Børnecancerfonden er ikke en kæmpe organisation, hvor vores bidrag ville drukne i mængden. De sidder 4 ansatte, og kæmper hver dag for at forbedre børns overlevelseschancer imod cancer. Det er her vi virkelig føler at vi kan gøre en forskel, og støtte bedst muligt.

Det giver mening for os at støtte Børnecancerfonden, og vi bliver konstant mindet om, at vores indsats gør en forskel for rigtigt mange. Og vi håber at DU derude, vil hjælpe os.

Hvordan du kan støtte FundRacers?

Der er heldigvis mange måder hvorpå du kan hjælpe FundRacers med at støtte Børnecancerfonden:

”Like” og del vores Facebookside

”Like” vores Facebookside: www.facebook.com/FundRacersDK
Jo flere likes vi har på vores Facebookside, desto flere donationer kan vi også indsamle fra diverse virksomheder. Så del gerne vores side, og inviter dine venner til at ”Like” den. Hvert et like gør en forskel.

Lav en donation

Det er også muligt at lave en donation til FundRacers via vores hjemmeside. Pengene går naturligvis direkte og ubeskåret til Børnecancerfonden. Du kan bruge MobilePay, Dankort osv her: http://www.fundracers.dk/donationsponsor/

HUSK: Donationerne er fradragsberettiget, så hvis din arbejdsplads er med på en donation, kan de trække det fra i SKAT

Køb en T-shirt

Du kan købe en fed FundRacers t-shirt, når du ser os ude ved et event! Alt overskuddet går naturligvis også direkte til Børnecancerfonden, og samtidig er du med til at sprede budskabet om FundRacers. Og så er det nogle fede t-shirts der er fede at træne/løbe i

Og snart: Meld dig ind i Klub FundRacers

Meget snart lancerer vi Klub FundRacers, som er en medlemsklub hvor man betaler et fast beløb hver måned, som naturligvis doneres ubeskåret til Børnecancerfonden. Til gengæld får du en række rabatter til fx FitnessWorld, kost tilskud, diverse løbs rabatter osv.
Der kommer mere info om dette senere på vores hjemmeside!

Vil du gerne vide mere, eller har du en måde hvorpå vi kan indsamle flere penge, så kontakt os gerne på: jb@fundracers.dk