Jeg ligger i øjeblikket i hård træning til den næste store udfordring: Powerman Danmark!

”Hvad er Powerman” tænker du sikkert, og derfor har jeg lavet dette blogindlæg

Jeg elsker at udfordre mig selv, og er altid på jagt efter nye mål. Et af de mål har det sidste års tid været Powerman. Og i 2016 er der en ekstra motivation, da det løbet i Danmark er et ETU anerkendt europamesterskab. Ikke at jeg har planer om at blive europamester, men det er bare ekstra fedt at deltage i de helt store events.

Konceptet med Powerman er en duathlon bestående af løb, cykling og løb igen. Der findes forskellige distancer, så alle kan være med.

De forskellige distancer:

Powerman short: 5 km løb, 20 km cykling, 5 km løb

Powerman Classic: 10 km løb, 60 km cykling, 10 km løb

Jeg har aldrig været særligt god til svømning, og derfor er Powerman perfekt til mig. Og dette event bliver bare større og større hvert år.

Man medbringer selv sin cykel, og det kan være alt fra en gammel havelåge til den nye racer man lige har investeret i. Jeg vil selvfølgelig anbefale en form for racercykel, uanset hvilken distance man stiller op i.

Samtidig er det perfekt træning frem med resten af min løbesæson, og løbet sikrer at jeg får nogle kilometer i benene. Sidste år var det perfekt vejr, og ruten igennem København var helt fantastisk. Stemningen er bare noget særligt ved Powerman.

Skal du være med til at udfordre dig selv, kan du tilmelde dig og hjælpe FundRacers med at støtte Børnecancerfonden.

Brug koden: fundracers16

Så bliver 20% af billettens pris doneret direkte til Børnecancerfonden.

Du kan tilmelde dig her: http://www.powermandenmark.dk/INFO/REGISTER/tabid/537/OccuranceId/66/ReturnTabId/364/language/en-US/Default.aspx