Race Report: Nordic Race – The Beach

6-09-2015
Distance 6km
Forhindringer ca. 20+vand og sand

Album 1 Album 2 Album 3

 

En kold, regnfuld, blæsende dag i september, what to do. LET’S GO TO THE BEACH!! Nordic Race afholdte strandfest på Amager. FundRacers ankom som vanligt tidligt til pladsen, den var hovedsageligt fyldt med kvinder og lyserøde farver, hvor var alle de vanlige dødningehoveder og RedBulls? Jo! Den skal jeg da fortælle. Ca. 800m længere henne af strandvejen, det her var jo Feminas Kvindeløb hvilket forklarede en del.
Anyway tilbage til det rigtige race. Nordic Race havde denne gang slået sig ned på et kæmpe græs areal med god plads til de mange stande, og perfekt udsigt til 2 den 8.5m høje pyramide efterfulgt af football teamet der udgjorde den velkendte afslutning af deres race.
11229769_1685398925026811_5596930693775844375_o
Spol frem til startlinjen: 5-4-3-2-1- Starten sendes afsted med 2 drønende røg søjler allerede 10m fremme støder vi på første forhindring ”Dig Deep” en mur der skal forceres ved at grave sandet væk og masse sig under. De mange timers træning var bestemt ikke en fordel her, for jeg fandt hurtigt mig selv fastklemt, under muren, ved brystkassen, imens jeg så de små hurtige løbere stikke af. Hovedet tilbage og grav dybere… Næste forhindring viste sig at være dagens hårdeste, 350m svøm i det kolde vand.  En tur der virkeligt fik kølet kroppen godt igennem.  Op på bredden og først hen til ”Bucket carry”, ”Powerpull” og ”Ball and Chain” alle med relativt kort mellemrum, hardcore start 😀  Monkeybaren var i dagens anledning skiftet ud med ”Rings” grundet de var i letvægtsplast, og vinden havde taget en del til, fløj de rundt og det var meget svært (specielt med mine 1,73cm) at fange dem,  men da der endelig var en der bevægede sig i min retning var jeg klar, et par hurtige swing og jeg var ovre, lidt abe er man vel.

11111061_1685998758300161_459140214231053100_o

Allerede nu kunne det mærkes i benene at dette var et strandløb og sand er tungt og langsomt at løbe i. Og i vanlig OCR stil var der smidt ”Tire Carrys” med, denne gang gik ruten bare ud i vandet og under en badebro.
En anden kending var ”Irish Bench” som over/unders, ved de lave måtte man helt ned og møve sig igennem sandet.  Stranden bød ligeledes på en lækker ”Commando Crawl” i skiftende vand og sand.

11999594_1685999551633415_780381435062735097_o

Mere sandløb blev fulgt af en forhindring bestående af en platform hvorfra man skulle springe ned på en trampolin og videre ud i vandet.  Efter svømmeturen skulle man hive sig op på kajen (ca. 1m over vand) og videre til ”The Big Dip” – udspring fra Sneglen i enten 3 eller 5m højde, bigger is better, så 5’eren blev valgt, svømmeturen ind på land foregik, grundet bølger og understrøm, som 1m frem og 2 tilbage, sådan føltes det i hvert fald, men klaret blev et da. Oppe på land blev vi mødt at en hill sprint med en sandsæk som følgesvend, den var kort men stejlt.
Nu foregik løbet på grussti og de næste par forhindringer var små og lette (lav klatrevæg, alm væg, spidersweb).

Næste store forhindring var en klatre tur op af stillads, med forskudte længde mellem tværstængerne, og rutchetur ned i net på den anden side.

Efter en lille løbetur gik det igen ud i vandet, denne gang til et gitter der lå i vandkanten. Denne forhindring kan man normalt forcerer på ryggen ved kun lige a have mund og næse over vandet, men ikke i dag, den lå simpelthen for lavt i vandet og mit første forsøg resulterede hurtigt i at jeg måtte hive mig tilbage til start. Ny taktik, en dyb vejrtrækning og så hurtigt som muligt trak jeg mig under gitteret med målet at tage de ca. 9999999m i en vejrtrækning. Ubehageligt da jeg mistede indtrykket af hvor langt jeg var nået, så det var en lettelse da jeg endelig kunne mærke enden. Det var en god udfordring 😀
Nu stod den på rutens muligvis længste løbestrækning, den foregik i lavt stående vand. Her skulle da have været endnu en ”commando crawl” men den var desværre blevet slugt af vandet hen over natten.

Nu kunne målområdet både ses og høres, en tur op af ”Net pyramid” og ”Staircase XL” tårnede sig op foran mig. Der var en flok OCRacers der kæmpede meget ved foden af denne, så i sand OCR ånd stoppede jeg og løftede et par racers op. Derefter tog jeg selv mit tilløb, tog et skridt op af muren og løftede mig sig op i bedste musscle up stil. JAAAARH, proceduren blev gentaget ved de næste to trin. På modsat side stod football teamet, min personlige favorit disciplin, da jeg som regel for overrasket dem ved rent faktisk at stå fast 😀

Målstregen var nu nået efter et super fedt race. Det ryger helt klart ind under min personlige top 3 over races.  Gode forhindringer og passende løbeafstande imellem disse (jeg hader løb).

Resten af dagen foregik som vanen tro i FundRacers standen, denne gang med Pushup challenge med præmie fra Den Blå Planet.

Big Thumbs up til Nordic Race Crew og Manegement for et vellykket race.
11894644_1685396661693704_6355447420679793769_o