Race Report: Toughest Mini Tour Malmø 2015

02-05-2015

Distance 8km.

Forhindringer ca. 40.

Album

Dette var vores første løb i udlandet, nærmere præcist Ribbenborgstranden i Malmø, Sverige.
Solen stod højt og med en let vind var der lagt i gryden til et lækkert stranOCR.
FundRacers stillede til start med Michael, Jakob og undertegnede, Jonas samt supportracer Anders Deleo.
Ved ankomst skulle man nærmest tro at det var en festival vi var ankommet til. Toughest havde indrettet en, mildest talt, kæmpe plads, med team telte, sponsor boder, omklædning, ja sågar hoppeborg til børnene og gratis is mm. hvilket gjorde det til et utroligt familie/publikumsvenligt løb. Når løberne var ude på ruten kunne man ovenikøbet følge med, live, på en storskærm midt på pladsen. Elite heatet blev enda vist live på Svensk tv. (Mulighed for stream i hele verden)
Der var 2 MC’s der var gode til, i kombination med en DJ, at skabe en fed stemning og opildne folk inden vi skulle ud på det krævende rute.

Selve løbet var et godt mix mellem løb i og forhindringer. På intet tidspunkt blev jeg træt af hverken for meget løb, eller for mange forhindringer i træk (som om jeg nogensinde kunne blive det af det sidste 😀 ) Der var både løb i strandsand, løb på græs og løb på grusstier, sågar løb i vand. så underlaget var også godt varieret.

Forhindringerne; her viser Toughest virkelig sin sande styrke. De var store og imponerende, lige til at at både det indre legebarn og den seje kriger blev vækket dybt inde i kroppen.
Særligt kan nævnes:
“The Platinum Rig” som kort kan beskrives som et udvidet klatrestativ, længere version var det en kombineret klatretur hvor man først svang sig i ringe, dernæst gik armgang på en monkeybar, dernæst klatrede på lavt hængende ringe, for så at kravle fra reb til reb, alt sammen i en lang køre uden pause imellem de forskellige del elementer.

“The Inflatable Tubes” bestående af inderslagerne fra et dæk, der dannede en bro over en å. Her blev overkrops tyrken testet når vi skulle mave os over det kolde vand i bedste vandlandsstil.

“Hay Pyramid” En pyramide lavet af bigballer med hø, svarende til ca 4m (131cm pr. balle* 3 lag)

“Net Monkey” Denne forhindring sendte mange deltagere ud på en strafrunde i det kolde vand. Den bestod først af et relativt højt spring ud fra en badebro, her skulle man gribe fat i et cargonet for derefter at fange det resterende cargonet, der hang ca 1m højere oppe, med benene og dernæst klatre på undersiden af dette, nogle meter ud, inden man kunne sparke til en klokke der indikerede at man havde klaret forhindringen.  En lækker udfordring der gav en fed følelse efter jeg klarede den.

Hvis man er typen der bliver Star Struck (læs Michael) så var der også rig mulighed for i en hurtig vending af fange et billede med OCR’s absolutte elite. Vi delte nemlig oplevelsen og ruten med ingen andre en de 2 verdensmestre (OCR WC  m/k) Jonathan Albon(GB) og Siri Englund(SE)
siri

Den endelige dom over Toughest Malmø 2015 : [star rating=”5″] Det var et super fedt OCR og vi glæder os helt bestemt til næste gang vi skal vise at vi er TOUGHEST!