Race Report: Reborn in Hell – Navy Seal

Så kom weekenden vi alle har ventet på længe! Race weekend!

FundRacers lagde ud med Reborn In Hell (www.reborninhell.dk) på Halvandet lørdag d. 11. April. Solen stod højt, humøret var lige så højt og FundRacers var på plads fra morgenstunden. Vi havde på forhånd planlagt at tage det stille og roligt, og hygge os igennem banen. Men da vi først stod foran startlinjen og arrangørerne begyndte at brøle af os, røg vi direkte i zonen, klar til at give den max gas!

Reborn in hell hører til blandt de kortere løb, men det betyder bestemt ikke at man ikke bliver udfordret. Efter 500 meter bliver man kastet i det iskolde havnebad første gang, og det er der det går op for en af det ikke ”bare” bliver et hyggeløb. Desværre tabte vi vores GoPro på 8 meters vand, og vi håber det dukker op på et tidspunkt igen.
Kroppen nåede lige at komme sig over kuldechokket, og der kom lidt rytme i benene, inden næste tur i vandet lå foran os.

De 6 km løb, var i flotte omgivelser på Refshaleøen, plastret til med 20 forskellige udfordringer. Løb og vandturene lå i den første halvdel af løbet, hvilket var perfekt, da man virkelig blev udfordret på vejrtrækningen efter det kolde vand.

Reborn in hell er kraftigt inspireret af bagmændenes passion for militæret, hvilket de kampklædte officials og SWAT team lign. Forhindringer vidnede om.

Man blev udfordret på sin evne til at omstille sig, holde hovedet koldt, højder, styrke og løbeevne. Og lider man af klaustrofobi, kan jeg forestille mig at man også blev presset af de mange kravleture. Reborn in hell er ikke en ”walk in the park”, men samtidig er det bestemt overskueligt pga distancen på 5 km. Og stødte man på en forhindring man ikke kunne klare, var der altid alternativer i form af strafrunder eller anden afstraffelse.

Det var fedt at se så mange glade mennesker, og det var tydeligt at se at folk fik en oplevelse ud af løbet. Specielt var der en overraskende stor mængde kvindelige deltagere, og de kæmpede sig flot igennem alle forhindringerne.

Skal man pege på et forbedringspunkt til næste gang, vil det uden tvivl være afmærkning af banen og forhindringerne. Der var flere steder man blev i tvivl om hvordan en forhindring skulle klares, og fx sandsækkene løb flere direkte forbi, fordi de ikke var markeret ordentligt.
MEN det er første gang Reborn in Hell afvikles, og man må sige at det var en kæmpe succes. Godt humør, folk hjalp hinanden og god musik! Hvad mere kan man ønske sig?

I aften kan alle deltagerne fejre at de gennemførte til det store afterparty på Halvandet. TAK for et fedt race!

Jeg glæder mig i hvert fald til næste Reborn in Hell, som du kan læse mere om her: http://reborninhell.dk/flyvestation-vaerloese/

FundRacers vil naturligvis være på plads igen næste gang, og afholde konkurrencer og indsamle penge til Børnecancerfonden!

Find billeder fra dagens race på vores Facebook side: www.facebook.com/FundRacersDK