FundRacers, hvad er det?

 

FundRacers er blevet en mulighed, på grund af 4 ildsjæles lyst, passion og ideer. Stærkt inspireret af Team Rynkeby, har vi sat os for at indsamle så mange penge som muligt til Børnecancerfonden. Det er et formål, som vi alle mener, fortjener alt den støtte og opmærksomhed de kan få. Du kan læse mere om det fantastiske arbejde organisationen udfører her.
Efter møder med organisationen, indså vi virkelig hvor stor en forskel vi kan gøre. Ikke bare med donationer, men også menneskeligt, hvor vi kan bidrage med vores viden, engagement og passion.

At vi kan kombinere dette fantastiske formål, med vores passion for træning og OCR løb, gør jo bare, at vi brænder endnu mere for dette projekt. OCR står for Obstacle Course Racing, og er i bund og grund, en betegnelse for militært inspirerede forhindringsløb. OCR er en voksende trend i Danmark. Der kommer flere og flere løb, og deltager antallet vokser hvert år.
I Danmark er de mest kendte løb Nordic Race, Warrior Dash, Toughest og ReBorn Raw, men der kommer hele tiden flere til.

Konceptet med FundRacers er, at vi skal ud og gennemføre alle de her OCR løb, og samtidig gøre opmærksom på vores velgørende formål. Målet er at indsamle så mange penge som muligt via donationer og sponsorater fra virksomheder og private. Samtidig har FundRacers sat en målsætning om at kvalificere os til verdensmesterskaberne i OCR 2015.

Kort og godt gælder det om at sprede budskabet om FundRacers, og vores arbejde via vores hjemmeside (www.FundRacers.dk) og Facebookside (www.facebook.com/FundRacersDK). Desto flere likes og sidevisninger vi får, desto flere donationer og sponsorater får vi.

På vores hjemmeside kan du finde forskellige relevante informationer. Du vil blandt andet kunne finde følgende:

Træningsprogrammer – Hvis du vil træne op til et OCR løb, får du et forløb der forbereder dig optimalt
Træningsøvelser – OCR er et spørgsmål om styrke, udholdenhed og kondition. Vi gennemgår specifikke træningsøvelser, og forklarer hvorfor de er vigtige, og hvordan du udfører dem korrekt
Kostplaner – Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det er vigtigt du spiser rigtigt! Vores kostvejleder fortæller hvad du skal være opmærksom på
Opskrifter, tips og tricks – Én ting er at skulle spise sundt, men hvordan du så laver den sunde mad er lige så vigtigt
Gennemgang af de forskellige OCR løb – Er du i tvivl om hvilket løb du skal tilmelde dig, så gennemgår vi dem alle og forklarer hvad der er vigtigt at være opmærksom på
Produkttests – Vi tester løbende gear (sko, tøj osv.), kosttilskud og lign. som kan forbedre dine løbstider.

Vi håber at alle vil være med til at støtte op om projektet! Du kan støtte os ved at give et bidrag, men også ved at sprede budskabet om FundRacers. Like vores Facebook side, og inviter dine venner. Jo flere likes = flere sponsorkroner = flere penge til vores gode formål!

Vi glæder os til at kunne gøre en forskel! Hoya!