Sommerpausen er slut! Nordic Race Aarhus here we come!

Nedtællingen er i gang, sommerpausen er slut! Om få dage går det løs igen, med årets 2. Store raceweekend: Nordic Race i Aarhus

Det er ca. 2 mdr siden vi sidst var ude og race, og den mellemliggende periode er blevet brugt til at restituere, træne hård og forbedre sig, og tabe overflødige kilo. Med 2 mdr til VM i Ohio, er det sidste chance for at tilpasse formen og forbedre sine tider.

Der er næsten 3000 tilmeldte til Nord Race i Aarhus, så det bliver med garanti et brag af en løbefest! Mange glade og spændte deltagere, godt vejr og fantastiske omgivelser af Hasle Bakker.
Det kribler helt for at komme i gang igen, og det bliver godt at se alle de velkendte racer ansigter. Det ser allerede nu, ud til at hele Danmarks elite dukker op.

Det er første gang er Nordic Race afholdes i Aarhus, men det ser ud til at Nordic Race tog det helt rigtige valg, da de samlede Ålborg og Odense på midten i stedet.

The Sprint er stadig det største event i Nordic Race serien, og det er også her de fleste deltagere stiller op. FundRacers er naturligvis med på både Sprint og Warrior, vi skal jo ud og lave lidt reklame for os selv. Sprede det gode budskab, og forhåbentligt indsamle en masse penge til Børnecancerfonden.

Billetterne til OCR WC er i hus, så vi skal faktisk bare ud og have en fest. Selvfølgelig skal vi presse os selv, så vi kan blive endnu skarpere inden vi skal til USA og konkurrere med verdenseliten.

FundRacers kommer til Aarhus med nye spændende overraskelser i form af FundRacers Tights, og en ny FundRacers kompressions trøje. Alt overskud går som altid direkte til Børnecancerfonden.

IMG_1759 IMG_1760

Læs vores løbsbeskrivelser af Aarhus løbene her:

The Sprint: http://www.fundracers.dk/nordic-race-the-sprint-aar/
The Warrior: http://www.fundracers.dk/nordic-race-the-warrior-aar/