Stor, Større, Størst – Nordic Race is here

nordic-race-sprint-logo nordic-race-warrior-logo

Sommeren er kommet, og traditionen tro afholder Nordic Race dobbelt raceweekend på Amager Fælled ved DR byen. Denne weekend danner det ramme om The Sprint og The Warrior.

Nordic Race forventer over 3500 deltagere, så der er dømt stor fest allerede fra morgenstunden. Nordic Race bliver ved med at vokse sig større og større, og i takt med deltagerantallet stiger, vokser kvaliteten af løbene også.

Den unikke stemning i startområdet, krydret op med det svedigste beat fra Red Bull bilens DJ pult, det gode vejr og den unikke placering, gør løbet ekstraordinært fedt! Samtidig er det utroligt tilskuervenligt. Løberne starter og slutter samme sted, og der er stier hele vejen rundt på Amager Fælled så det er muligt at følge løberne undervejs. Så inviter venner og familie med ud til en hardcore familiedag på Amager Fælled, de vil ikke komme til at kede sig.

Med The Sprint og The Warrior er der noget for alle. Den kort The Sprint er et perfekt ”begynderløb” på 5 km. Det er ikke ”a walk in the park”, men bestemt overkommeligt for de fleste. Kan du løbe 5 km, kan du også gennemføre The Sprint.

The Warrior er i år blevet kortet ned til 10 km, og er dermed ikke et ”langdistanceløb” mere. Men jeg er sikker på, at vi nok skal blive udfordret på de 10 km alligevel.

Samtidig er The Warrior i år blevet kvalifikationsløb til OCR World Championship, hvilket betyder at løbet tiltrækker sig opmærksomhed fra eliten af OCR løb. Jeg forventer også en del svenskere tager turen over for at prøve kræfter med Danmarks største OCR løb.

Personligt skal jeg selv løbe både The Sprint, og The Warrior. Det betyder også, at mine ben har brug for et par ekstra hviledage inden disse hardcore løb. Målet er at give den max gas til The Sprint, for at teste min form og fremgang i forhold til sidste år. The Warrior gennemføres i et mere roligt tempo, hvor jeg tager den fulde oplevelse med, og nyder de mange forhindringer, det gode vejr og den fantastiske stemning.

FundRacers vil naturligvis være at finde på pladsen begge dage, vi afholder konkurrencer, samler ind og sælger vores smukke FundRacers t-shirt til fordel for Børnecancerfonden. Find os, og giv en highfive!

Jeg har valgt at fremhæve et par forhindringer fra løbene:

 

Gladiators

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 08.39.50

Bedst som du tror du er kommet i mål, og nu bare skal have din medalje og nyde at løbet er gennemført, løber du ind i 6 store brede amerikanske fodboldspillere. De har 1 mål: Du skal tackles i jorden! Du har brugt alle dine kræfter på løbet og forhindringerne, og skal virkelig grave dybt for at finde den sidste energi til at kæmpe dig i mål!

The Tower

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 08.40.20

En klassiker fra sidste års løb! Du skal kravle op ad nettet, og fire dig ned på den anden side ad rebet. Men løber du The Warrior, er det omvendt. Krav op af rebet og kom ned på den anden side hurtigst muligt. Du får ødelagt din løberytme, og brugt mange kræfter på at kæmpe dig over forhindringen. Kan du finde rytmen igen efterfølgende?

 

Ninja Climb (Kun The Warrior)

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 08.40.41

Ninja Climb er årets helt store nyhed, og vi glæder os. Dem af Jer der har set Ninja Warriors, kan muligvis genkende denne forhindring. Det gælder om at sætte hænder og fødder imod, på hver sin side og løfte sig selv op ved at spænde sig fast. Jeg har aldrig selv prøvet, men denne forhindring kræver smidighed, styrke og dyb dyb koncentration. Jeg glæder mig til at kaste mig ud i det, og prøve forhindringen af.