Teamet

Home/Teamet

FundRacers består af en række frivillige, som deler en passion for at støtte et godt formål: Børnecancerfonden.

FundRacers indsamler penge ved at skabe opmærksomhed på dette fantastiske projekt. FundRacers vil være til stede, ved alle relevante races i Danmark, og sprede det gode budskab. Via vores tilstedeværelse og branding, vi vi skabe opmærksomhed omkring projektet.

Teamet

Jakob Bay
Jakob Bay Racer & Founder
Tidligere erfaringer:
Training For Warriors coach, Certificeret TRX instruktør, deltagelse ved VM i halvmaraton, 4 måneders træningsophold i Thailand, Diverse motionsløb.

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet:
Ideen til dette projekt opstod i forbindelse med et TV eksperiment, og så tænkte jeg på hvordan den opmærksomhed kunne udnyttes til noget velgørende. Stille og roligt udviklede konceptet og ideen sig, og jeg var så heldig at få samlet et fantastisk team af ildsjæle til at bakke op omkring det.
Min personlige motivation for at deltage i projektet, er at jeg gerne vil kunne bidrage med noget stort og gøre en forskel. Efter at have snakket med Børnecancerfonden, blev det klar for mig hvor stor en forskel vores indsats vil gøre. Ikke bare med økonomisk støtte, men også menneskeligt.
Samtidig giver dette projekt mig en motivation og målrettethed ved min træning, der gør at det hele giver mening. Jeg har fundet noget jeg brænder for, som jeg kan kombinere med min hobby. Det hele går op i en højere enhed, og jeg føler jeg er med i noget stort, som kan gøre en forskel for mange mennesker.

Jonas Kofoed
Jonas Kofoed Racer & Træner
Tidligere erfaringer:
Judo Træner i Gladsaxe Judo Klub, Tidligere springgymnast og svømmer. Fuldblods sportsmand med et veludviklet konkurrencegen.

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet:
Da Jakob første gang kom til mig med idéen til dette projekt syntes jeg at det lød vildt sindsygt. Men i takt med at projektet har udviklet sig er min tro på at det her virkelig har potentiale ligeledes vokset. Efter at vi har fået feedback fra BCF er jeg helt sikker, kan vi hjælpe bare lidt så er jeg glad, kan vi hjælpe meget så er jeg lykkelig.
Jeg håber også at vi kan bruge projektet til at sprede lidt af den glæde vi selv, i teamet, har for at leve et sundt og aktivt liv. Jeg har selv dyrket så meget sport jeg kunne hele mit liv og har siden 2007 delt ud af mine evner som judotræner. Nu ser jeg frem til at udbrede kendskabet til OCR sporten som jeg selv blev introduceret til af Michael, i foråret 2014, da han slæbte mig med til mit første løb (Nordic Race – The Burnout. Nu har jeg blod på tanden og glæder mig til en masse udfordringer i OCR verdenen og jeg føler mig priviligeret over at kunne dyrke denne passion sideløbende med at jeg kan skabe en forskel for BCF.

Michael Christensen
Michael Christensen Racer, PR/Marketing & Træner
Tidligere erfaringer:
Holdunderviser, kampsport, triatlet, militær femkæmper og andet godt og aktivt.

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet:
Jeg har undervist i snart 15 år og i løbet af de sidste seks år deltaget i samt arrangeret større og mindre fitness events både nationalt og internationalt. Jeg elsker følelsen af at være “på” og give deltagerne andet og mere end blot en hård workout – det skal være en oplevelse. Nu ser jeg en mulighed for at jeg gennem min erfaring kan afholde events der kan inspirere andre på et helt andet plan og i en god sags tjeneste og dermed være en del af noget større end mig selv.

Personlig motivation:
Jeg har desværre mistet et par bekendte til kræft, så har personligt haft denne sygdom tæt på kroppen.
Min altoverskyggende grund for deltagelse i projektet er således den glæde jeg selv har og ser hos andre ved at have sjov med træningen og samtidig vedligeholde en sund livsstil. Faktorer der kan have positiv indflydelse på livskvalitet uanset ståsted, hvilket gør at jeg føler projektet giver mening på alle planer.
At det så kan kombineres med en nyfunden yndlingshobby, forhindringsløb(OCR), er blot en bonus.

Manja Idorn
Manja Idorn Racer, Stand & "Internt Nyhedsbrev"
Tidligere erfaringer:
Racer, PhD studerende inden for kræftforskning, bouldering klatrer

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet:
Jeg arbejder som PhD studerende på Center for Cancer Immun Terapi på Herlev Hospital, hvor jeg forsker i udviklingen af nye behandlinger af kræft. Jeg har altid haft en nørdet interesse for sundhedsvidenskab og forskning, og især kræft er en fascinerende og uhyggelig sygdom, fordi den er så svær at behandle.

Indtil sidste år, havde jeg egentlig aldrig tænkt på at beskæftige mig med frivilligt arbejde og velgørenhed af nogen slags. Men i foråret 2015 mødte jeg for første gang drengene bag FundRacers. Deres engagement og hårde arbejde med at samle ind til Børnecancer fonden gjorde virkelig indtryk på mig. Jeg begyndte at følge med i deres mange initiativer, og jeg blev meget rørt af, hvordan de gjorde en forskel for de børn og familier som er blevet ramt af kræft. Jeg blev for blev for første gang konfronteret med kræften, som den er uden for laboratoriet. Det vækkede en side i mig, som ønsker at gøre en forskel på det personlige plan. Hvis jeg igennem mit daglige arbejde, kan hjælpe til at forbedre behandlingen af kræft, er det én ting. I min fritid, vil jeg gerne kunne hjælpe de børn og unge som kæmper med sygdom og behandlingsbivirkninger med, for bare et øjeblik, at kunne glemme det hele, og bare være børn igen.

Camilla K. Christensen
Camilla K. Christensen Marketing
Tidligere erfaringer:
Markedsføringserfaring fra hotelbranchen og bureau

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet:
Motivation for at deltage i projektet At en lille del af min fritid kan være med til at støtte Børnecancerfonden og deres arbejde.

René Reinholdt
René Reinholdt Professionel webnørd
Tidligere erfaringer:
Mange års erfaring indefor bureau og konsulent branchen, dedikeret trail & OCR løber og "all round" sports nørd.

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet:
Lige dele forståelse for et godt formål og ønsket om at gøre en forskel.

Personlig motivation:
Har desværre mistet flere medlemmer af min familie til kræft, der i blandt min mor, så jeg kan livligt sætte mig ind i børnenes og deres nærmest-es situation.

Henrik Poulsen
Henrik Poulsen Ambasadør
Tidligere erfaringer:
Skolelærer, personlig træner, fodboldtræner, langdistanceløber, OCRWC 2015

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet:
Ambitionen om at få endnu mere fokus på det fantastiske arbejde, som FundRacers udfører! At få budskabet ud til så mange mennesker som muligt og få så mange mennesker som muligt til at støtte op om projektet!

Michael Bansholm
Michael Bansholm Bemander stander og Ambassadør
Tidligere erfaringer:
Har dyrket sport hele livet løber alle de ocr løb jeg kan.

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet: Mit første indblik i det her projektet, var da Jonas trak mig med til Nordic race "the sprint". Lige siden den dag, har jeg bare været nød til at være med til alt det jeg kunne, da det er et fedt og smukt det de gør. Jeg har selv en mor der har overvundet kræft så der skal hjælpes hvor der kan.
Så skal vi jo os ha spredt budeskabet og det elsker jeg at gøre alle steder jeg kommer frem.

Martin Johansen
Martin Johansen Ambassadør og events
Tidligere erfaringer:
Jeg er udannet pædagog og arbejder i øjeblikket på en døgninstitution på Fyn. Jeg har været fitness instruktør i 8 år og dyrket kampsport i 12 år - de sidste par år har jeg dyrket OCR. Det er blevet en livsstil for mig og er glad for jeg gennem min store passion kan hjælpe Fundracers med at samle penge ind til en god sag, desuden er jeg en del af den danske OCR elite.

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet: Jeg var ikke tvivl om, at jeg gerne ville være frivillig i Fundracers. Det er et super projekt, med en masse engageret mennesker, som gør rigtigt meget for at støtte den gode sag. Det er tilfredsstillende for mig, at jeg gennem min yndlingssport kan være med til at sætte fokus – og hjælpe kræftramte børn. Jeg ser frem til at afholde flere OCR løb i Fundracers navn.

Michael Schjøtt
Michael Schjøtt Events og PR i det jyske.
Tidligere erfaringer:
Jeg er uddannet fitnessinstruktør, holdunderviser samt personlig træner. Lige nu arbejder jeg i HiFive Fitness i Aarhus, hvor jeg også underviser i OCR-træning på mit hold OCRCAMP Schjøtt. Jeg har været kampbokser i ti år, men de sidste par år har jeg kastet mig over OCR og er i dag en del af den danske elite.

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet: FundRacers’ arbejde er noget jeg kan stå inde for og gerne vil støtte. Jeg synes, at det er vigtigt at hjælpe der hvor vi kan – og her kan jeg være med til at gøre en forskel, ligesom jeg til dagligt hjælper folk med at nå deres mål igennem personlig træning. Derfor er det helt naturligt at jeg skal være en del af Team FundRacers. Jeg glæder mig til at afholde fede events i det jyske og samle penge ind til det gode formål – og ikke mindst at vise FundRacers flotte logo frem når jeg stå klar til start i eliten til OCR-løb rundt om i Danmark og Europa.

Tommy Jensen
Tommy Jensen Teamleader Foto
Tidligere erfaringer:
Har fotograferet en del events som projekt deltagerne har arrangeret tidligere. Har været frivillig fotograf ved Københavns Karneval. Fotograferer gerne motorsport, natur, events og anden action.

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet:
Da jeg fik præsenteret idéen og formålet med projektet var jeg ikke i tvivl om at det var et projekt jeg gerne ville støtte. At se den dedikation og engagement som projekt deltagerne lægger for dagen er meget inspirerende så jeg føler det er en ære at få lov til at dokumentere dette projekt.

Steen Lehmann
Steen Lehmann Fotograf
Tidligere erfaringer:
Jeg har fotograferet stort set hele mit liv. Er udannet Fotograf ligesom Tommy Jensen. Jeg elsker at tage billeder, at få det bedste frem i det jeg ser og oplever. Det sidste store projekt jeg var med er Danmarks nok ældste Punkband The Nimbwits. Billeder og Video til koncerter og til CD’en To Punk Or Not To Be.

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet:
Synes det er en fantastisk ide, som jeg rigtig gerne vil støtte, på alle de måder jeg kan.

Brian Jønsson
Brian Jønsson Ambassadør
Tidligere erfaringer:
Pædagogisk assistent, Cykling(MTB og Racer), Kajak og OCR(siden 2015).

Motivation:
Motivation for at deltage i projektet: Kort sagt: Kombinationen af at have det sjovt, og at gøre noget godt for nogle andre på samme tid.

Efter et fedt arrangement med FundRacers var jeg solgt, og da jeg fik buddet om at blive ambassadør sprang jeg til med det samme.
Min livsfilosofi er "Winners never quit, and Quitters never win". Og jeg må så sandelig sige at den bliver sat på prøve, når man løber OCR. Men man har det altid sindssygt fedt bagefter. Og det sammenhold det giver med de folk man har med, har jeg sjældent set andre steder.

Personlig motivation:
Jeg har desværre selv mistet familie til kræften. Gennem mit arbejde, med børn, har jeg mødt mange der har haft sygdommen tæt på kroppen.
Jeg har altid muligheden for at sige fra, hvis et løb bliver for hårdt. Den mulighed er der nogle derude der ikke har, så hvis jeg kan være med til at gøre bare en lille forskel for dem, så er jeg glad.

Hele vores projekt drives af den opmærksomhed der skabes om FundRacers og Børnecancerfonden. Ønsker du at bidrage til projektet, kan vi altid bruge en ekstra hånd! FundRacers skal ud i Danmark og være til stede ved alle relevante events. Her vil vi indsamle penge til Børnecancerfonden samt sprede budskabet om børnecancer og projektet FundRacers. Vi søger derfor frivillige der vil hjælpe med dette!

Vil du være en del af teamet?

Da FundRacers drives 100% af frivillige, kan vi naturligvis altid bruge en hjælpende hånd.
Vi søger pt. hjælpere med kompetencer inden for:

»Salg (Opsøgende kontakt til virksomheder, og skaffe donationer)«
»Massører (Blog skrivning om forebyggelse og behandling af skader, samt behandling af teamets atleter)«
»Grafiske designere/fotografer (Der kan hjælpe med at tage billeder, samt gøre billeder/hjemmeside super lækre)«
»Løbshjælpere (Vil du stå i vores stand ved div. races, og informere om projekt FundRacers, samt indsamle penge)«
»Har du en anden idé eller kompetence er du naturligvis også hjerteligt velkommen til at kontakte os.«

Vil du løbe med FundRacers og sprede budskabet?

Skal du deltage i et OCR løb, og vil du gerne vise at du støtter FundRacers, så kontakt os endelig: jb@fundracers.dk