Warrior Dash – En fest uden sidestykke

warrior-dash

Vi nærmer os det sidste OCR løb inden sommerpausen. Kroppen er godt slidt og mærket efter 10 races i 2015, men der er selvfølgelig energi til et mere: Warrior Dash i Valby

Warrior Dash skiller sig på mange måder ud, på den fede måde! Der er lagt op til en kombination af løb, mudder, øl og udklædning lørdag d. 20. Juni.

Der afholdes i år, kun 1 Warrior Dash i Danmark! Men samtidig ser det også ud til at blive det største Warrior Dash nogensinde.

FundRacers stiller os selvfølgelig op, med stand, t-shirts, konkurrencer osv.

IMG_7088_Fotor

Når løbet skydes i gang, står FundRacers klar på forreste linie! Warrior Dash har det sidste år, været målsætningen for os! Det er her vi skal kvalificere os til Warrior Dash WC og OCRWC. Flybilletterne er allerede købt og betalt, så det SKAL lade sig gøre. Træningen har været meget målrettet efter dette løb, og nu er vi spændte på om det lykkedes. Motivationen, viljen og troen på det, er der i hvert fald!

Det eneste vi kan gøre nu, er at sørge for at spise rigtigt i dagene op til, få rigeligt med søvn og ellers bare restituere.

Lidt om selve løbet:

Løbet er på 6 km, og består af 20 større og mindre forhindringer. 6 km lyder måske ikke af så meget, men kvaliteten af forhindringerne gør at det ikke bare bliver ”A walk in the park”.

Warrior Dash holder kortene tæt på kroppen, når det kommer til offentliggørelse af løbets forhindringer. Men en ting er sikkert, det bliver en udfordring for alle! Men samtidig er det bestemt også muligt for alle at gennemføre løbet.

De feststemte deltagere har en tradition for at klæde sig ud til løbet, og skabe en fantastisk stemning. Det er en god blanding af OCR og The Color Run… Bortset fra at farverne typisk vil være mudderbrune!

Skærmbillede 2015-06-17 kl. 12.55.15

Efter racet, er det tid til det der gør Warrior Dash unikt: En fælles fest, for at fejre hvor ufatteligt seje alle deltagerne har været! Velfortjente fadøl, DJ’s og livemusik fra Rammstein Jam. Rammerne og selskabet er klar til et brag af en fest, er du? J

Vi ses i mudderet! Kom og sig hej, køb en FundRacers t-shirt og støt en god sag!

/FundRacers Teamet